Creadores de Gràcia

Projecte Minerva

Creadores de Gràcia

Projecte Minerva

Pestanyes primàries

Propers esdeveniments

Exposició obres de Poesia Visual

1 de octubre de 2020 - 10:30 a 15 de octubre de 2020 - 20:00

Em fa molta il·lusió anunciar-vos la propera inauguració de la exposició de les meva col·lecció d’obres de Poesia Visual, que actualment consta de més de 45 obres diferents.

Són peces sortides de la fusió d’imatges, que han captat l’atenció de la meva mirada, fusionades amb texts, alguns dels quals són fragments de poemes editats, altres poemes curts inspirats la pròpia imatge.

M’he plantejat molt seriosament; quan la nostra vida quotidiana segueix veient-se greument alterada per culpa de la pandèmia; si ara és el millor moment per endegar aquesta iniciativa; però donades les perspectives d’evolució de la Covid 19 no tinc la certesa de quan podria arribar un bon moment i abans de deixar-la «aparcada» fins que sigui més propici o o abandonar-la definitivament, he decidit tirar-la endavant, intentant, dins les meves modestes possibilitats, posat un granet de sorra en la normalització de la difusió de la cultura i les arts visuals.

La exposició romandrà oberta de l’1 al 15 d’octubre a l’espai PQNO carrer Tres Senyores num. 3 a Gràcia, rere la Plaça de la Virreina, en horari de dimarts a dissabte: de 10.30 a 13.30h i de 17 a 20h.

La inauguració es farà el dia 1 d’octubre a la tarda.

Degut a la actual normativa sanitària d’un màxim de 10 persones en una trobada, i també per mantenir la distància de seguretat, faré la presentació en tres sessions: a les 17h, a les 18h i a les 19h.

M’agradaria molt comptar amb la vostra presència, però caldria que, els que estigueu interessats en venir, em confirméssiu quina sessió us va millor. Així podrem fer una correcte previsió de l’aforament.

Soc conscient que pot representar una molèstia però, abans de rendir-nos, o ens adaptem a les circumstàncies o deixem els nostres projectes «aparcats»; però, si volem seguir potenciant-los, haurem de fer els possibles per ajustar-nos als canvis.

PQNO és un espai molt diàfan i polivalent, en el que s’hi poden trobar peces úniques de complements tèxtils, i que la seva impulsora, la Jèssica, creadora textil & tallerista creativa, mima i prepara per poder-hi desenvolupar moltes i diferents activitats.

Les que tingueu intenció de venir, si us plau confirmeu la vostra assistència, indicant la sessió: 17, 18 o 19h. 

a: terverges@gmail.com o en el 617860759.

Evidentment, si es produís algun canvi de directrius per part de Sanitat, que modifiqués les nostres previsions, us ho faria saber.

Moltes gràcies!!!

Teresa Vergés i Adrià

teresaverges.blogspot.com

Obres relacionades: 

Mirades entreteixides