Creadores de Gràcia

Projecte Minerva

Creadores de Gràcia

Projecte Minerva

Darreres noticies

PREMSA del work in progress It's a real Co-incidence

Per Sophie Kasser

"El pensador de Rodin s’ha d’aguantar el cap, de tant que li pesa, i O’Carroll realitza una coreografia on el cap és una llosa. El pes de la consciència.” 

"El dilema de viure" de Carme Ripoll

Entrevista a Carme Ripoll sobre el seu llibre "El dilema de viure"

Per Projecte Minerva

Tarragona ràdio entrevista a la minerva Carme Ripoll sobre el seu llibre sobre el suïcidi i la salut mental. "El dilema de viure" tracta la vivència personal de l'escriptora sobre el suïcidi. 

 

La minerva Josefina Altés lidera la delegació gracienca al II Congrés de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya

Per Projecte Minerva

La Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya impulsa el II Congrés Internacional de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya que tindrà lloc els dies 29, 30 i 31 d'octubre a Santa Susanna (costa de Barcelona).

Nous tallers i cursos de les creadores de Gràcia

Per Projecte Minerva

Les creadores de Gràcia comencen el setembre amb molts cursos, tallers i activitats

Seguidament us resumim el contingut dels tallers!

Article de la Minerva Monste Cosidó sobre l'exposició "Violències" on van participar algunes de les creadores del Projecte Minerva

Per Projecte Minerva

Aquest mes, la revista Artepoli inclou un article escrit per la creadora del Projecte Minerva Montse Cosidó sobre la exposició "Violències" del Centre Cívic Barceloneta on van participar algunes de les creadores del Projecte Minerva, la Rosa Maria Arrazola amb una video-performance, la Josefina A

Parets amb Ànima

Per Cris Méndez

El passat dijous 11 de març, Parets amb Ànima va dur a les seves alumnes a practicar l’art del grafiti, amb l’artista Lilybrick i material facilitat per la botiga gracienca

Ruta Dones de Pes

Per Projecte Minerva

En aquest article hi trobareu les dones que es van incloure al llibre Dones de pes. 18 vides de Gràcia. En ser divuit dones, no podem parlar de totes elles en una única ruta així que n'hem organitzat dues.

Entrevista a Elsa Inzunza

Per Projecte Minerva

Montserrat Cosidó entrevista a la creadora Elsa Inzunza per parlar sobre les vivències de les persones que han marxat del seu país d'origen per instaurar-se a altres terres i entendre com aquest procés transforma i enriqueix el seu art. 

 

Campanya Minerva solstici d'hivern

Per Projecte Minerva

Engeguem la campanya Minerva #sombarri pel solstici d’hivern!

 

'Lectora', de Yolanda Uriarte

'Yolanda Uriarte: segona vida', per Mireia Puente (5-7-2020)

Per Yolanda Uriarte

Avui us presento una escultora que treballa a partir del reciclatge de tota mena d’objectes de ferro en desús. Les seves escultures són un “assemblage” d’elements trobats de caràcter funcional que aspiren a descontextualitzar-se i constituir un referent figuratiu de caràcter artístic.

Fa un temps, ja us vaig parlar al blog d’un altre artista que també treballa reciclant i construint escultures a partir d’altres objectes que tot i que han perdut el seu ús original, mantenen la seva identitat: MIQUEL APARICI.

És fàcil relacionar formalment l’obra d’aquests dos artistes amb l’anomenat “Art Povera”, tot i que cap d’ells s’inclou en el seu rerefons ideològic (...)

https://www.artxtu.com/2020/07/yolanda-uriarte/