Creadores de Gràcia

Projecte Minerva

Creadores de Gràcia

Projecte Minerva

Darreres noticies

Article de la Minerva Monste Cosidó sobre l'exposició "Violències" on van participar algunes de les creadores del Projecte Minerva

Per Projecte Minerva

Aquest mes, la revista Artepoli inclou un article escrit per la creadora del Projecte Minerva Montse Cosidó sobre la exposició "Violències" del Centre Cívic Barceloneta on van participar algunes de les creadores del Projecte Minerva, la Rosa Maria Arrazola amb una video-performance, la Josefina A

'Lectora', de Yolanda Uriarte

'Yolanda Uriarte: segona vida', per Mireia Puente (5-7-2020)

Per Yolanda Uriarte

Avui us presento una escultora que treballa a partir del reciclatge de tota mena d’objectes de ferro en desús. Les seves escultures són un “assemblage” d’elements trobats de caràcter funcional que aspiren a descontextualitzar-se i constituir un referent figuratiu de caràcter artístic.

Fa un temps, ja us vaig parlar al blog d’un altre artista que també treballa reciclant i construint escultures a partir d’altres objectes que tot i que han perdut el seu ús original, mantenen la seva identitat: MIQUEL APARICI.

És fàcil relacionar formalment l’obra d’aquests dos artistes amb l’anomenat “Art Povera”, tot i que cap d’ells s’inclou en el seu rerefons ideològic (...)

https://www.artxtu.com/2020/07/yolanda-uriarte/