Creadores de Gràcia

Projecte Minerva

Creadores de Gràcia

Projecte Minerva

Obrador d'històries

Obrador d'històries

Espai de CreacióDifusióFormació

L’obrador d’històries s’ha creat com un punt de trobada per a totes les persones que estan interessades a llegir històries dels altres o escriure les pròpies.

Com la massa de pa, l’escriptura s’ha de treballar bé, donar-li moltes voltes, colpejar-la, estirar-la, arronsar-la i posar-la a reposar perquè llevi, creixi i en surti una obra d’art. D’altra banda, les històries s’han de degustar, se n'ha de fer un tast per gaudir de tots el matisos que les componen i poder esbrinar els ingredients que les fan bones.

L’objectiu principal de l’obrador d’històries és reunir gent ferida de lletres i que gaudeix explicant-se històries i compartint-les amb els altres.

L’obrador d’històries és un espai obert a tothom, escriptors, lectors, lletraferits i, en especial, a tots aquells que sempre han volgut escriure però mai no han gosat posar-se davant la pàgina en blanc. Els idiomes de treball seran el català i el castellà.

L’única limitació és saber llegir i escriure. Volem gent de totes les edats. Ens agrada la canalla que llegeix i la que no llegeix, i si ens ho demanen, organitzarem coses perquè s’ho passin bé. La gent gran té ple d’històries que poden enriquir i ajudar a escriure els més joves. I aquests tenen idees noves per compartir i fer més entenedor el món actual a aquells que es poden sentir sobrepassats per la modernitat.

Dades de contacte

Obrador d'històries
obradordhistories@gmail.com
Tel. 931 620 467
c/ Calàbria, 199 - Local 2
08029 Barcelona

Relacionat amb aquest espai

Obres Creadores Notícies Agenda