Creadores de Gràcia

Projecte Minerva

Creadores de Gràcia

Projecte Minerva

Article de la Minerva Monste Cosidó sobre l'exposició "Violències" on van participar algunes de les creadores del Projecte Minerva

18 de març de 2021
Per Projecte Minerva

Aquest mes, la revista Artepoli inclou un article escrit per la creadora del Projecte Minerva Montse Cosidó sobre la exposició "Violències" del Centre Cívic Barceloneta on van participar algunes de les creadores del Projecte Minerva, la Rosa Maria Arrazola amb una video-performance, la Josefina Altès Campà, l'Alba Tor i la pròpia Montse Cosidó amb una fotografia/performance, Yolanda Uriarte, Elsa Inzunza i Victòria Ibars amb escultures i amb aportacions en l'area narrativa, la Josefina Altès&Montse Cosidó i la Teresa Vergés, la Carme Ripoll&Meritxell Munné en el marc del Laboratori escènic Mee too.

 

Aquí teniu la revista sencera, podeu trobar l'article a les pàgines 50-51. L'article s'il·lustra amb una fotografia de la Minerva Yolanda Uriarte. 

En aquest enllaç i en aquest altre, us podeu descarregar només les dues pàgines que corresponen a l'article en format pdf.

 

Que ho gaudiu!