Creadores de Gràcia

Projecte Minerva

Creadores de Gràcia

Projecte Minerva

INAUGURACIÓ EXPOSICIÓ "EL COS" AL CENTRE CÍVIC VIL·LA FLORIDA

7 de febrer de 2019
Per Projecte Minerva

El dimecres 6 de febrer, a les 19 h de la tarda, les creadores de Gràcia van inaugurar l’exposició «El Cos» al Centre Cívic Vil·la Florida.

 

En un entorn privilegiat, amb un hall bonic i un personal atent i amable, les creadores van recitar poesies i textos, van exposar i compartir els seus cossos i van menjar el pica-pica que des del Centre Cívic havien preparat.

 

L’exposició «El Cos» és canviant i es transforma, com els cossos a la vida real, per adaptar-se als espais on s’ha d’ubicar. S’imbrica a les parets per confondre-s’hi i assimilar-s’hi i quan entres al Centre Cívic i la veus imponent expandint-se per tots els racons del hall, sembla que, d’alguna manera, hagi estat pensada per vestir les parets nues de la casa senyorial que ocupa el Centre. Noves obres entren a formar part d’aquesta exposició, altres canvien i totes, d’una manera o altra, ens fan reflexionar sobre qui som, què volem, quines vivències i violències hem viscut i com podem subvertir els discursos i imaginaris socials a partir de, només, la nostra presència. Durant tot el febrer, fins el 28, la podeu visitar al Centre Cívic Vil·la Florida. No us la perdeu!

 

 

Aquesta exposició ja ha estat a més de 5 espais en 3 districtes diferents i continuarà volant: a partir de març la podreu trobar al Casal de barri La Verneda. Serà la mateixa però mai igual. Com els cossos.