Creadores de Gràcia

Projecte Minerva

Creadores de Gràcia

Projecte Minerva

Parets amb Ànima

16 de març de 2021
Per Cris Méndez

El passat dijous 11 de març, Parets amb Ànima va dur a les seves alumnes a practicar l’art del grafiti, amb l’artista Lilybrick i material facilitat per la botiga gracienca Montana Colors, situada al carrer Guilleries, i també amb la col·laboració de B-MURALS, centre especialitzat en art urbà.

Sota el paraigües del Grup ATRA, Parets amb Ànima facilita la inclusió social i l’accés a la cultura a dones en situació vulnerable per motius salut mental. I ho fa a través de l'art urbà.

En aquest taller que va començar ja fa setmanes, les alumnes han estat aprenent a l’aula el que van crear dijous. Van muntar uns murs amb grans cubs de cartró i van traspassar, del paper a la paret, els seus dissenys, amb contingut feminista en motiu del Dia Internacional de la Dona.

Les organitzadores i jo mateixa, en representació de les creadores de Gràcia del Projecte Minerva, vam elaborar un dibuix improvisat a un dels murs que va quedar lliure, i gràcies a l'assessorament de la Lily vam aprendre una mica a pintar amb esprai, una tècnica que, per molt que tinguis pràctica amb els pinzells o retoladors, no és gens fàcil.

Aviat tornarem a reunir-nos amb les alumnes d’aquest bonic projecte, per poder-nos conèixer millor i explicar-lis qui som les Minerves, què fem i animar-les a que vulguin formar-ne part.

 

 

Creadores relacionades: 

Cris Méndez