Creadores de Gràcia

Projecte Minerva

Creadores de Gràcia

Projecte Minerva

Rutes Minerva

19 de octubre de 2017
Per Projecte Minerva

Tornen les rutes Minerva!

 

Ruta pels tallers de les artistes del Districte

A través de dues rutes guiades, descobrirem la història i l’actualitat de les creadores de Gràcia. Ens endinsarem en els tallers de les artistes per descobrir els seus espais de treball i creació. Reflexionarem també sobre la història de les dones creadores, la discriminació que han patit en el món de la cultura i les seves aportacions a les diverses disciplines artístiques.

 

Dijous 19 d'octubre a les 18h

En la primera ruta visitarem els tallers de la mosaïcista Livia Garreta, l’escultora Victòria Ibars, l'artesana tèxtil Anna Solà i la pallassa Merche Ochoa. Punt de trobada: Teatre Lliure de Gràcia, alcarrer Montseny 47. Durada: 2 hores aprox. (l'itinerari acabarà al carrer Francisco Giner 15).

 

Dijous 26 d'octubre a les 18h

En la segona ruta visitarem els tallers de la dissenyadora Dolors Just, la creativa tèxtil Mònica Noguero, la ceramista Judit Pellicer i les artistes plàstiques Marisa Ramon i Mar Serra. Punt de trobada: Carrer de Sors 36, davant del taller de la primera creadora. Durada: 2 hores aprox. (l'itinerari acabarà al carrer Tordera 15).

 

L’assistència a les rutes és gratuïta. L’aforament és limitat. Cal inscripció prèvia al correu electrònic:  minerva@creadoresdegracia.cat

Animeu-vos! No us quedeu sense el vostre tastet dels tallers de les creadores de Gràcia!