Creadores de Gràcia

Projecte Minerva

Creadores de Gràcia

Projecte Minerva

Esdevenir Cos

Els sentiments són el catalitzador que indica que quelcom en la nostra vida no marxa bé.
Quan les relacions personals estan impregnades de por, tristesa, solitud, aïllament, incomprensió i ansietat, vol dir que la relació es tòxica.
Les pors, les mancances afectives i el sentiment de culpa per part de la víctima fan que aquesta quedi atrapada en un bucle intemporal. La seva submissió la pot portar a la confusió i a la pèrdua de identitat, comportant-l'hi ansietat, depressió i una pèrdua d'energia que causi trastorns físics i mentals.
La Ira i el Ressentiment, són els sentiments més perillosos que afecten la vida de la víctima.

Instal·lació complerta
1

Altres obres de Montserrat Cosido Soley

  • Homenatge: Per a totes les dones que cada dia dediquen part de la seva vida a buscar aigua  per a les seves famílies.   Des de l'inici dels temps la dona sempre ha anat a recollir l'aigua per poder cuinar, rentar i veure; ho ha fet malgrat les distàncies,
  • 1
  • Instal·lació complerta

Comentaris

imatge de Montserrat Cosido Soley
Montserrat Cosi...

Esdevenir cos

"Cartografies del Desig"

Exposició 25 de novembre 2017 al CC. Sagrada Família

La cartografia corporal la entenem com una diversificació d'aspectes que deixen marca en el cos humà en el decurs de la vida.

A través d'aquesta exposició mostrem el cos com una cartografía en la que s'inscriuen les múltiples experiències viscudes al llarg de la vida. El cos apareix en una cruïlla de camins, on es troben i xoquen permanentment la història, el mite, l'art ila violència. Foucault explica com el cos està impregnat d'història i com la història destrueix els cossos. De manera traumàtica o subtil sempre és possible llegir aquests cossos gramaticalment, com a emissors de signes i com a superfícies d'inscripció.

La cartografía corporal serà el mapa que ens permetrà entendre dinàmicament la relació entre el somàtic i el psíquic, alhora que ens facilitarà la realització de la lectura corporal (expressiu-emocional).