Creadores de Gràcia

Projecte Minerva

Creadores de Gràcia

Projecte Minerva

LOLO, LES LLÀGRIMES DEL VI

Sinopsi Lolo. Les llàgrimes del vi

La Dolors i l’Arantxa comparteixen, a l’adolescència, una experiència traumàtica que les uneix en una amistat indestructible. Durant anys no en parlen, tan sols queda, com a mostra d’aquells temps, el nom amb el que l’Arantxa va rebatejar la seva amiga: Lolo.          

            Trenta anys més tard, la Dolors, convertida en una enòloga de prestigi, i complint la promesa feta al seu marit Philippe que havia mort de càncer dos anys enrere, torna al poble que la va veure néixer i del que va marxar quant en tenia quinze. Vol recuperar el seu lloc en aquell indret en que tan va patir. A l’empara del record del seu home, que és el que li dona força, s’encara a la por i la incertesa del que realment busca. Tornarà a reviure un passat dolorós. De retruc, l’Arantxa també s’haurà d’enfrontar a les seves pors i a les decisions que va prendre en el passat.

            En una eterna contradicció, es mourà entre el vol i dol. Les ganes d’esbrinar el que realment va passar i el desig d’oblidar i passar pàgina. Sota les vinyes va perdre la innocència i, més tard, hi va trobar l’amor.

 

             

Portada Lolo català

Altres obres de Carme Ripoll

  • Temps de confitures
  • Contes curts