Creadores de Gràcia

Projecte Minerva

Creadores de Gràcia

Projecte Minerva

Mirades entreteixides

« MIRADES ENTRETEIXIDES »

COMPOSICIONS DE POESIA VISUAL

Un total de 40 creacions diferents, són fruit de la diversitat creadora de la Teresa Vergés i Adrià, que ha fusionat en aquestes obres textos i imatges de la seva autoria.

Alguns dels textos pertanyen a fragments dels seus poemes, altres els ha escrit inspirant-se en les imatges que ha captat la càmera a través dels seus ulls.

La Teresa vol recrear en aquestes obres sentiments que li bullen per dins; sorgits d’experiències personals, de vivències de la gent que l’envolta i d’observar el món com a simple espectadora; integrant-los a dins d’imatges escollides, d’entre moltes, per la seva singularitat.

«MIRADES ENTRETEIXIDES» vol ser la fusió de l’interior i l’exterior.

«MIRADES ENTRETEIXIDES» voldria amorosir l’esguard de qui contempli aquestes obres i fer reflexionar amb els seus poemes; o potser només vol crear un espai en el que, cada persona pugui submergir-se fins a on ella, o ell, estiguin disposats a endinsar-s’hi.

El més probable és que no desvetllin cap coneixement ocult, ni descobreixin realitats que no siguin prou conegudes; només tenen la pretensió, amb mots senzills i planers, d’acostar-se a animes sensibles que puguin sentir-s’hi reflectides, facilitar-els-hi uns instants de pau i reflexió.

Altres obres de Teresa Vergés i Adrià