Creadores de Gràcia

Projecte Minerva

Creadores de Gràcia

Projecte Minerva

Participacions en reculls de Relats eròtics

Una nit de principis d’estiu, en un sopar de fi de curs, reunits una colla de lletraferits, entre rialles i vapors etílics, es comentava la necessitat d’aixecar l’honor i la qualitat de la literatura eròtica en català. Tan contens i engrescats estàvem, que els catorze escriptors que allí alimentàvem el nostre cos i esperit, vam agafar el compromís d’escriure, cada un de nosaltres, un relat que aixeques les expectatives dels amants d’aquest gènere, amb gràcia i delicadesa de manera a no ofendre ningú.

El procés va ser llarg i costós, malgrat que el bon humor, el vi i la intendència, sempre van ser de primeríssima qualitat. Un parell d’anys més tard  donàvem a llum “A l’ombra del Decameró. Catorze relats eròtics” i la meva aportació va ser “Nena, no t’ho perdis”. L’èxit va ser tan gran que ens van demanar que féssim una segona part. Aquest cop la gestació ens va costar una mica més però el part es va produir donant a llum “A l’ombra de Boccaccio. Catorze relats eròtics. “La gallineta cega” és el meu conta i diuen que fa riure, no aclareixen si és com els esquimals o com els europeus!

Ja m’havia aficionat a escriure relats d’aquesta mena i em vaig presentar al primer premi organitzat del la D.O. Penedès i vaig quedar guanyadora amb “Hem de parlar”, tan animada estava que em vaig tornar a presentar a la segona convocatòria amb “Les històries de l’habitació 13” i vaig quedat finalista. Vaig tornar-ho a intentar però aquest com m’he quedat amb el meu relat “Taller de tast de vins” al calaix.

 

Altres obres de Carme Ripoll

  • Portada Lolo català
  • Temps de confitures
  • Contes curts