Creadores de Gràcia

Projecte Minerva

Creadores de Gràcia

Projecte Minerva

Tallers i obres Minerva per regalar (-te) aquest solstici d'hivern

 

TALLERS

Moltes creadores del Projecte Minerva ofereixen tallers creatius on comparteixen els seus sabers i donen eines des de diferents disciplines per expressar les nostres formes de veure i entendre el món i la creativitat única que tenim dins.

Regalar tallers amb les creadores de Gràcia és regalar coneixements, passió i amor per l’art i la creativitat. És regalar una experiència que ens donarà eines per contemplar i experimentar la realitat des de prismes que sovint ignorem i que ens ajudaran a viure i comunicar-nos des de la nostra essència. És adquirir eines per transformar-nos i transformar allò que ens envolta a partir de l’art. 

 

 

 • Conchi Martinez. Fotografia

Quins tallers són? T’agrada la fotografia o coneixes a algú que li encanti? Creus que a partir d’una imatge es pot explicar una història i que una instantània pot contenir un món? En els tallers de fotografia de la Conchi Martinez es treballa a partir de diapositives pròpies o cedides per l’artista que després es copien a una pel·lícula Polaroid per aprendre dues tècniques diferents per transferir-les de forma creativa a papers d’aquarel·la.

 • Taller de transferències d’emulsió Polaroid. 
 • Taller de transferències d'imatge Polaroid. 

Quan comencen? A partir de gener. Se’n programarà un de cada tots els mesos.

On? seran presencials, en grups reduïts al taller de la creadora (carrer de Maria 7). 

Com contactar amb ella? A través del correu conchi@conchimartinez.com o trucant al 936 678 413 o al 690 398 300.

També es pot contactar amb ella per fer un val regal dels seus tallers!!

Més informació al seu perfil Minerva o al seu web.

 

 

 • Carme Ripoll. L’Obrador d’històries. Escriptura. 

Quins tallers són? Si tens ganes d’escriure o saps d’alguna persona estimada que vulgui desfermar la seva creativitat literària, a l’Obrador d’històries trobaràs el teu taller! N’hi ha d’especialitzats per escriure sobre humor o gènere negre i infantil entre altres o generals, per adquirir eines i estratègies. 

Quan comencen? Hi ha tallers trimestrals i mensuals.

On? poden ser presencials a l’Obrador d’històries (carrer Calàbria 199) o virtuals. 

Com contactar amb ella? a través del correu obradordhistories@gmail.com o trucant al 931 620 467. 

També es pot contactar amb ella per fer un val regal dels seus tallers!!

Més informació al seu perfil Minerva o al seu web.

 

 

 • Rosa Obiols. Pintura medieval. 

Quins tallers són? La Rosa és una experta en pintura medieval i coneix i utilitza la tècnica tradicional del tremp d’ou per crear les seves pintures. Els seus tallers versen sobre aquesta tècnica o altres virtuosismes de l’art medieval com el daurat, les lletres capitulars o la simbologia.  

Quan comencen? tots els dimecres es fa un taller regular de pintura al tremp d’ou sobre taula i també ofereix alguns tallers puntuals. Per conèixer els tallers puntuals, consulteu el seu instagram o el seu facebook.

On? el taller regular de pintura al tremp d’ou es fa a Tangram. Espai polièdric (carrer Mañé i Flaquer 21). Els tallers puntuals es realitzen a diverses poblacions de Catalunya. 

Com contactar amb ella? per inscripcions o més informació podeu contactar a través del correu mail@rosaobiols.cat o trucant al 687 171 378. 

També es pot contactar amb ella per fer un val regal dels seus tallers!!

Més informació al seu perfil Minerva o al seu web.

 

 

 • Livia Garreta. Mosaic.

Quins tallers són? El mosaic és un art mil·lenari que és molt versàtil i incentiva la creativitat amb les seves múltiples possibilitats. La Livia ofereix tallers de diferent durada i nivell per aprendre aquesta disciplina tan poc reconeguda que és la “pintura de pedra”.

Quan comencen? Els cursos es fan durant tot l’any i n’hi ha de 2, 12 i 16 hores.

On? seran presencials, en grups reduïts al taller de la creadora (carrer Pere Serafí 39). 

Com contactar-la? A través del correu mosaics@liviagarreta.com o trucant al 627680479.

També es pot contactar amb ella per fer un val regal dels seus tallers!!

La creadora també crea mosaics per encàrrec i en restaura de ja existents! Més informació al seu perfil Minerva, al seu web o a instagram.

 

 

 • Mònica Noguero. Creativitat tèxtil.

Quins tallers són? Teixint somnis. Gaudeix d'una experiència única i creativa i endinsa't en l'apassionant món del punt. Durant tres hores aprendrem les tècniques bàsiques de les tricotoses artesanes, descobrirem qualitats de filatures i textures, descobrirem colors i teixirem la nostra bufanda. El resultat? Un complement artesà i exclusiu. 

Quan comencen? Els cursos es fan durant tot l’any.

On? seran presencials, en grups reduïts al taller de la creadora (carrer de les Tres senyores 10). 

Com contactar-la? A través del seu instagram o trucant al 646 239 295.

També es pot contactar amb ella per fer un val regal dels seus tallers!!

Més informació al seu perfil Minerva o a instagram.

 

 

OBRES, PECES I PRODUCTES

Úniques, artesanals, originals i diferents. Fetes amb amor i des de l’ànima. Així són les obres de les creadores de Gràcia. Peces o històries que ens interpel·len i ens remouen. La diversitat de disciplines es tradueix en pluralitat d’opcions, aptes per totes les butxaques, sensibilitats i gustos. Descobreix-les!

 

 

 • Teresa Vegés i Adrià

Obres: La Teresa ofereix obres de poesia visual en tela o en format làmina, llibres de poesia, llibres de contes per a infants a partir de 5 anys, felicitacions per enviar les properes festes i més productes que combinen literatura i art visual. 

Consulteu-les totes al seu perfil Minerva o al seu web.

On la podeu trobar? 

 • Del 10 al 16 de desembre de 10.30 h a 13.30 h i de 17h a 20 h i el  dia 17 de desembre fins a les 12h. a l'Espai PQNO (carrer de les Tres Senyores, 3).
 • Dia 12 de desembre, en el mercadet de Pqno (carrer de les Tres Senyores, 3), de 10.30 h a 20 h.

Com contactar amb ella? A través del correu terverges@gmail.com o trucant a 617860759.

 

 

 

 • Elsa Inzunza

Obres: L’Elsa ofereix peces artesanals, fetes a mà i úniques: noms de fusta, escultures i bisuteria són algunes de les moltes opcions que ens proposa. També podeu demanar regals personalitzats. 

Consulteu-les totes al seu perfil Minerva o al seu web.

On la podeu trobar?

 • Del 5 al 8 de desembre exposició i venda a Entinta PRINTING (carrer del Degà Bahí 68).
 • De l’1 al 9 de desembre de 10.30 h a 13.30 h i de 17h a 20 h a l'Espai PQNO, (carrer de les Tres Senyores, 3). El dia 7 tancat. 
 • Del 17 al 23 de desembre exposició i venda de 10.30 h a 13.30 h i de 17 h a 20 h a l'Espai PQNO (carrer de les Tres Senyores, 3). Exposició conjunta amb l’artista Maria Bacardit. 
 • Durant tot el desembre exposició i venda a Sira 10 (carrer Verdi 85).
 • El 2 de desembre de 9 h a 15 h al 9è mercadet de la Font d’en Fargues (avinguda Frederic Rahola, 2).
 • També participa a l’exposició Violències. Art i Gènere del Centre Cívic Barceloneta (carrer de la Conreria 1). Podeu visitar-la del 26 de novembre al 8 de gener de 10 h a 14 h i de 16 h a 21 h de dilluns a divendres i de 10 h a 14 h els dissabtes. 

Com contactar amb ella? Tant si voleu adquirir o personalitzar una obra com si voleu visitar el seu taller-showroom de Gràcia, la podeu contactar per Instagram o per mail: elsainzunza@gmail.com.  

 

 

 • Carme Ripoll

Obres: la Carme és una escriptora polifacètica que imprimeix una marca personal de sensibilitat i cura a totes les seves obres, ja siguin eròtiques, de denúncia o quotidianes. Per aquest solstici, ofereix diferents lots:

Lot Novel·la: preu 50€. Inclou tres obres de la Carme Ripoll (valor 52,50€) més regal d’una bossa de tela i d’una sessió virtual de com escriure conte curt (valor 15€).

Lot Eròtics: preu 40€. Inclou 4 volums de relats eròtics amb participació de Carme Ripoll (valor 43€ ) més regal d’una bossa de tela i una sessió virtual de com escriure literatura eròtica (valor 25€).

Lot Amic/ga invisible: preu 20€. Iinclou un llibre més una bossa de tela.

Lot Minerva: Preu 30€. Inclou Lolo. Les llàgrimes del vi de Carme Ripoll i Mare batec de Rosa M ª Arrazola (Valor 33€) més bossa de tela (valor 5€).

Consulteu totes les obres al seu perfil Minerva o al seu web.

Com contactar amb ella? a través del correu obradordhistories@gmail.com o trucant al 931 620 467.

 

 

 

 • Montserrat Cosidó

Obres: la Montse ofereix obres plàstiques de diferents mides fetes en tinta negre i sèpia sobre paper. El seu traç inconfusible ens transporta a mons diferents i intensos, plens d’humanitat i vegetació i evocant espais onírics o ben reals.

Consulteu-les totes al seu perfil Minerva o a la pàgina de facebook Le petit Atelier de Gràcia.

Com contactar amb ella? a través del perfil de facebook Le petit Atelier de Gràcia o trucant al 93 210 63 54 o al 620 138 765.

 

 

 • Rosa Obiols

Obres: la Rosa realitza interpretacions artesanals de pintura medieval amb la tècnica que s’utilitzava antigament: el tremp d’ou sobre taula. Gràcies a això, la intensitat i vivesa dels colors de les seves obres ens evoquen aquesta època tan desconeguda i ens transporten als imaginaris màgics i vibrants que la van marcar. Té disponibles obres en petit format, nativitats inspirades en el romànic català sobre paper, punts de llibres o còdols pintats.

Consulteu-les al seu perfil Minerva, al seu web, a facebook o a instagram

On la podeu trobar? Podeu adquirir les seves obres al seu perfil d’Etsy
 

Com contactar amb ella? Tant si voleu rebre informació com fer un encàrrec especial o veure alguna de les peces in situ, podeu demanar cita al seu taller/estudi al barri de Gràcia escrivint a mail@rosaobiols.cat.

 

 

 • Victòria Ibars

Obres: la Victòria és una artista polifacètica tot i que l’escultura i els botons són dos dels seus puntals creatius. Les peces de les seves col·leccions són atrevides, divertides i reflexives i segur que no us deixaran indiferents. Ofereix quadres petits, escultures, làmpades, botons...

Consulteu-les totes al seu perfil Minerva, a facebook o al seu web

On la podeu trobar? Podeu veure i comprar les seves obres a 925 peces & joies (avinguda de Riera de Cassoles 9) o a Dos tallers (carrer Vic 7). 

 Com contactar amb ella? Podeu trucar al número al número 657 914 381 o escriure al seu correu victoriaibars@yahoo.es.

 

 

 • Mireia Cristià

Obres: la Mireia ofereix bonics i originals bolsos, bosses o coixins artesanals. Tots ells són únics i es poden personalitzar. Perquè tants caps tants barrets, podreu escollir tela, mida o text. 

Consulteu-les totes al seu perfil Minerva o al seu instagram

 Com contactar amb ella?  Podeu escriure un Whats App al número 687 561 519  o escriure al seu instagram.

 

 

 • Yolanda Uriarte

Obres: la Yolanda és cuinera i escultora. Aquesta artista dóna una segona vida al ferro i a altres materials en desús per convertir-los en iròniques i punyents escultures de petit i mitjà format.

Consulteu-les totes al seu instagram o twitter

 Com contactar amb ella? Podeu trucar al número al número 637 495 792 o escriure al seu correu uriarteescultura@gmail.com.

 

 

 • Gemma Grandia

Obres: el projecte de joieria Disbarat de la Gemma crea joies de plata i provatures diverses divertides i adequades per qualsevol ocasió. Arracades, anells i penjolls conviuen amb peces úniques i originals. El gaudi de la creadora realitzant-les es fa patent amb els resultats acurats i preciosos de cada una de les seves peces. 

Consulteu-les al seu perfil Minerva, al seu web o a instagram

On la podeu trobar? El dia 19 de desembre estarà presencialment a Pqno (carrer de les Tres senyores 3) i participa d'altres fires i mercats.
 

Com contactar amb ella? Escrivint al seu correu electrònic gemma.disbarat@gmail.com o per instagram